Βιογραφικό – CV

Βιογραφικό ΒΕΝΕΤΙΚΙΔΗΣ Α. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

Ο Νευροχειρουργός ΒΕΝΕΤΙΚΙΔΗΣ Α. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, είναι συνεργάτης επιμελητής της Α’ Νευροχειρουργικής Κλινικής του Ιδιωτικού Θεραπευτηρίου Metropolitan που βρίσκεται στο Νέο Φάληρο Πειραιά.

ΒΕΝΕΤΙΚΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΒΕΝΕΤΙΚΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

Πραγματοποίησε την ειδίκευση του στην Νευροχειρουργική Κλινική του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας-Πειραιά ”Ο Άγιος Παντελεήμων”, στην Α’ Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου Παίδων ”Η Αγία Σοφία” και στην Νευρολογική Κλινική του Νοσοκομείου Παίδων ”Η Αγία Σοφία”.

Eίναι κάτοχος του Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών “Διάγνωση και Θεραπεία των Αγγειακών Δυσπλασιών της Κεφαλής και Τραχήλου” της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Έχει ολοκληρώσει επιτυχώς τον 3ετή κύκλο των εξειδικευμένων εκπαιδευτικών μαθημάτων της Ευρωπαϊκής Εταιρίας Νευροχειρουρικής Παίδων και τον 4ετή κύκλο της Ευρωπαϊκής Νευροχειρουρικής Εταιρίας.

Κατέχει πολυετή κλινική και χειρουργική εμπειρία στην Κλασική Νευροχειρουργική των παθήσεων του εγκεφάλου, της σπονδυλικής στήλης και των περιφερικών νεύρων και έχει εξειδικευθεί στις σύγχρονες τεχνικές όπως στην μικροχειρουργική, τις ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές της σπονδυλικής στήλης, την στερεοτακτική χειρουργική, την νευροπλοήγηση, την ενδοσκοπική χειρουργική κ.α.

ΒΕΝΕΤΙΚΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΒΕΝΕΤΙΚΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

Εργάστηκε ως επιμελητής σε μεγάλα ιδιωτικά και δημόσια Νευροχειρουργικά κέντρα όπως ΙΑΣΩ GENERAL, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ, METROPOLITAN HOSPITAL, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ “ΑΤΤΙΚΟΝ”.

Έχει πλούσιο συγγραφικό, επιστημονικό και κλινικό έργο ενώ έχει παρακολουθήσει και συμμετάσχει σε πλήθος σεμιναρίων και συνεδρίων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.